Hjælp dig selv, ved at hjælpe andre

En af de bedste måder til at udvikle dig selv som person og få det bedre med dig selv, er via at hjælpe andre og derved skabe en følelse af, at du giver noget af dig selv til andre. Denne følelse er helt fantastisk, hvor man får en helt speciel følelse af en indre tilfredshed. Denne guide vil derfor løbe igennem 4 gode muligheder for at give lidt igen.

De 4 gode råd er:

  • Giv noget igen
  • Vær frivillig
  • Støt de lokale

Behandl andre som du selv vil behandles

Det er ikke for sjov at ovenstående sætning, motto eller hvad man vil kalde det, er et af de mest brugte sætninger og vigtigste læring igennem tiden. Denne bliver brugt i flæng i biblen og alle kristne lever efter dette princip. Men ikke desto indre er dette en vigtig læring, da man via dette virkelig tænker over, hvordan man reelt set gerne vil have andre skal behandle og se på en. Når først denne tanke er tænkt, er det utrolig simpelt at behandle andre på præcis samme måde.

Giv noget igen

Når du ser og tænker tilbage til da du var ung og alle de ting du ville ønske din sportsklub, din forening eller din skole manglede for at gøre din hverdag endnu bedre, finder du med garanti en lang liste. Hver en ting på denne liste ville med garanti have gjort din hverdag nemmere, da du var ung. Derfor vil denne liste med garanti også kunne gøre livet lettere for rigtig mange andre unge den dag i dag. Så derfor, hvis man har et økonomisk overskud, vil selv 1.000 kroner til nye kegler eller alt muligt andet være en kæmpe gevinst for de unge.

Vær frivillig

Ligesom ovenstående så kan med garanti også finde et væld af ting man har deltaget i, hvor man føler, at noget har kunnet gøres bedre. Hvis man sidder og har haft netop denne følelse skylder man både sig selv og arrangementet at forsøge at gøre dette bedre. Og hvilken bedre måde er der at give noget igen på end at udbyde sin hjælp frivilligt.

Støt de lokale

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du hjælper de lokale med at støtte dem økonomisk eller med din frivillige hjælp. Specielt i disse corona tider er det vigtigt, at du støtter dine lokale virksomheder, da de uden jeres støtte ikke eksistere til næste år. Dette er ikke blot på grund af corona, men ligeledes også den teknologiske trussel fra udlandet der florerer. Derfor synes jeg du skal ligge et besøg nede hos din lokale guldsmed i Horsens og hjælpe dem godt på vej.